Select your language:
  • English (United Kingdom)
  • Nederlands - nl-NL

Amethietstraat 44, Paramaribo-Noord, Suriname
Telefoon: (00597) 457224 Fax: (00597) 457293

Disclaimer


Juistheid van gegevens

Op de website van Martinus wordt de grootste aandacht en zorg besteed aan de juistheid van gegevens. Martinus hecht veel waarde aan de actualiteit en betrouwbaarheid van de informatie. Martinus kan echter niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele onvolkomenheden, onjuistheden en/of op een later tijdstip aangebrachte wijzigingen. Kennelijke typEfouten binden Martinus niet. Prijswijzigingen voorbehouden; de op de bevestiging/factuur vermelde prijs is bindend.

 

Websites van derden

De website van Martinus kan tevens links bevatten naar websites van derden. Martinus is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze internetsites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan één van deze websites.

 

Uw persoonlijke gegevens

Door het aanvragen van onze brochure en digitale nieuwsbrieven of door het maken van een reservering, wordt u automatisch opgenomen in ons adressenbestand. Wij gebruiken uw gegevens uitdrukkelijk alleen om u de nodige informatie voor uw verblijf toe te zenden en om u op de hoogte te houden van interessante aanbiedingen.