Select your language:
  • English (United Kingdom)
  • Nederlands - nl-NL

Amethietstraat 44, Paramaribo-Noord, Suriname
Telefoon: (00597) 457224 Fax: (00597) 457293

Faciliteiten


Restaurant
In ons gezellige restaurant kunt u elke ochtend terecht voor het uitgebreide ontbijtbuffet met Surinaamse elementen. Ook voor kleine snacks kunt u in ons restaurant terecht. Room service is mogelijk.

 

Zwembad
Wat is er nou fijner dan de warmte van je afspoelen in een zwembad? Naast en in ons schone zwembad kunt u heerlijk ontspannen. De luxe van een zwembad is onmisbaar voor wie een vermoeiende excursie heeft gemaakt, hard heeft gewerkt of gewoon lekker wil luieren.

 

Shuttleservice
Een verblijf in Martinus begint of eindigt vaak met een vliegtuigreis. Onze eigen shuttleservice kan u ophalen en wegbrengen tegen een aantrekkelijk tarief. Dat scheelt onze gasten veel zorgen. Natuurlijk kunt u de shuttleservice ook inhuren voor andere doelen.

 

Internetcafé
In de lobby van ons appartementencomplex vindt u ons internetcafé. Hier bent u altijd in contact met de rest van de wereld.

 

Fietsverhuur
Het vlakke land van Paramaribo en omgeving lenen zich bij uitstek voor een verkenning per fiets. Voor de huur van fietsen kunt u terecht bij één van de fietsverhuurbedrijven in de directe omgeving. Wij kunnen u hierbij assisteren. Neemt u wel water en een pet of hoed mee? En uw camera natuurlijk.